Dagtidsjobb, för dig som är morgonpigg

Pre-distribution

Pre-distribution är vad vi kallar processen innan de faktiska leveranserna äger rum. Detta innefattar nattliga transporter av våra produkter samt förberedelser i vår packsal. Utöver det har vi en mängd stödfunktioner under dagen, däribland underhåll av våra fastigheter, fordon samt utrustningen och tekniken som krävs för effektiv distribution. IT- och systemstöd spelar en avgörande roll för att vår verksamhet ska kunna operera effektivt. Vi ägnar även tid under dagen till att planera och utveckla alla aspekter av vår verksamhet.

Syftet är att säkerställa distributionscykel kan genomföras utan avbrott. Pre-distribution är således mer än bara en process – det utgör ryggraden i vår strävan att alltid leverera i tid.

Distribution

Distributionsavdelningen är vår största avdelning och ansvarar för samtliga leveranser. Här är de allra flesta anställda nattetid. Under dagarna ser distributionsplaneringen över rutterna, nyckelansvariga säkerställer att alla nycklar finns på rätt plats, och distributionskontrollanter kvalitetssäkrar verksamheten. Avdelningen leds av en dedicerad grupp chefer vars ansvar är att hela distributionsprocessen flyter på.

Supportfunktioner

Här finns våra stödavdelningar, var och en specialiserade inom sitt område för att ge optimal support till verksamheten.

Sälj, Kommunikation & Marknad
Vår försäljningsgrupp arbetar nära Early Bird för försäljning och utveckling av nya tjänster. Här finns även marknads- och kommunikationsansvariga samt vår kundtjänstpersonal.

HR
HR-avdelningen stödjer hela företaget genom ett brett spektrum av tjänster, inklusive rekrytering, chefsstöd, arbetsmiljöfrågor, förhandlingar, stöd i kollektivavtalsfrågor samt utbildningar. Därutöver har vi en avdelning dedikerad till lönehantering.

Ekonomi
Vi har Bonnier News som värd för en omfattande central ekonomiavdelning.

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss för att lära dig mer om respektive arbetsroll.

Nattuggla?

Läs mer om våra nattjobb här.

Vi är en del av ett större nätverk som växer och utvecklas hela tiden.