Välkommen till den inkluderande arbetsgivaren.

Bättre logistik uppnås tillsammans.
Bättre logistik kräver en kombination av både gedigen erfarenhet och friskt nytänkande.

Vi anställer alltifrån erfarna logistikveteraner till innovativa nykomlingar. Bättre logistik förutsätter problemlösningsförmåga och flexibilitet, samt en mångfald av perspektiv och personlighetstyper.

Därför välkomnar vi individer från alla samhällsskikt, länder och yrkesbakgrunder.

Det är med denna övertygelse som vi strävar efter att vara en av de mest inkluderande aktörerna inom vår bransch. Oavsett var du kommer ifrån eller vilket språk du talar, om du är en morgonmänniska eller en nattuggla, om du är en gammal räv eller en gröngöling är du välkommen att bli en del av Bonway, och hjälpa oss erbjuda bättre, snabbare och grönare logistik.

Vårt erbjudande

  • Kollektivavtal: Vi har avtal med Unionen och Svenska Transportarbetareförbundet, vilket innebär trygga anställningsvillkor för våra medarbetare.
  • Marknadsmässiga löner: Vi tror på rättvis och konkurrenskraftig ersättning för våra team.
  • Tjänstepension och försäkringar: Vi hjälper till att säkerställa din framtida ekonomiska säkerhet.
  • Friskvårdsbidrag: Vi tror på att stödja din hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och möjligheten att delta i flertalet fysiska aktiviteter tillsammans med kollegor, inklusive evenemang som Stafettvasan och Blodomloppet.
  • Anonymt samtalsstöd: Vi samarbetar med Bluecall för att erbjuda anonymt samtalsstöd till våra anställda.
  • Företagshälsovård: Vi tar hand om vår personal och arbetar proaktivt med att förbättra arbetsmiljön.
  • Rabatter och erbjudanden: Som en del av Bonnier News har du tillgång till ett brett utbud av erbjudanden och rabatter.

Ingrid – Distributör

Ingrid heter jag och är 50+ . Jag kombinerar mitt jobb som grafisk formgivare/webbdesigner med arbetet som distributör i Vellinge kommun, Skåne. Jag har arbetat som distributör sedan 2016 och det är ett av de roligare jobben jag har haft. Jobbet är fantastiskt, eftersom jag får arbeta självständigt och på natten. Att vara ledig under dagtid när det är till exempel soligt och fint ute, och jobba under natten när allt är stilla passar en nattuggla som mig perfekt. Företaget har sedan länge slutat plasta in tidningsbuntarna, vilket gör att vi förbrukar mycket mindre plast.

Lediga jobb

Nattuggla?

Läs mer om våra jobb nattetid!

Morgonpigg?

Läs mer om våra jobb dagtid!

Ett större syfte

Som medarbetare i Bonway hjälper du att koppla samman landet. Stärka företagare, stora som små och bidra till att skapa snabbare och grönare logistik. Tillsammans leder vi branschen framåt.