150 års erfarenhet av punktlighet

I mer än 150 år har vi levererat tidningar till det svenska folket, oavsett var i landet de befinner sig. Under tiden har vi reviderat och innoverat, för att ge upphov till ett av landets mest effektiva och väletablerade transportnätverk. Resultatet? Bättre logistik, för både miljön och människan.
Genom åren har vi lärt oss att snabbhet och hållbarhet inte behöver vara motsättningar. Vi har lärt oss vikten av att engagera medarbetare och skapa en så bra och givande arbetsplats som möjligt. Vi har lärt oss att jobba nära och i samförstånd med våra kunder, för att skapa så starka och effektiva relationer som möjligt.

“Sedan start har vår ambition varit att driva positiv förändring över hela linjen. Och bästa sättet att göra det på är genom att visa vägen” – Håkan Rudberg, Försäljningschef

Bonway är en sammanslagning av Bonnier News Logistik, Prolog KB,  Hall Media Logistik och Nim Distribution, som krokade arm med två gemensamma mål: att erbjuda så bra och hållbara leveranser som möjligt. Bonway är en del av Bonnier News.

Från tidningsdistribution till B2B-logistik. Läs mer om Bonways uppdrag och ansvar här.

Logstikbranschens framtid måste vara hållbar – läs mer om vårt arbete här

Hållbarhet

Med klimatsmarta lösningar behöver vi inte välja mellan hållbarhet och punktlighet. Genom att leverera paket i samma fordon som tidningen kan vi säkerställa punktlighet och att vi maximerar varje leverans.

Medarbetare

Vi bryr oss om våra medarbetare och fortsätter att investera i deras välbefinnande och utveckling.
Vi erbjuder schyssta arbetsvillkor och har en stark inriktning på att främja både den fysiska och psykiska hälsan hos våra medarbetare genom förmåner som friskvårdsbidrag och anonymt samtalsstöd. Det är viktigt för oss.

Företag

Att hjälpa Sveriges företag är vårt viktigaste uppdrag. Bonway arbetar med nära kundkontakt och skräddarsydda logistiklösningar för att hjälpa företag och entreprenörer att nå både sina kunder och sin potential.
Söker du en bättre logistikpartner?
Kontakta oss, så berättar vi mer.